Swyx maakt koppeling met Microsoft Teams

Swyx heeft een koppeling met Microsoft Teams gemaakt. Gebruikers van Teams kunnen voortaan gebruik maken van beproefde Sywx-functies zoals Extended Call Routing (ECR). Ook kunnen ze via het telefonienetwerk bellen. Deze koppeling geeft Swyx- en Teamsgebruikers meer functionaliteiten en flexibiliteit.

“Door Swyx en Microsoft Teams samen te voegen, zorgen wij ervoor dat onze partners nog meer klantengroepen en hun behoeftes kunnen aanspreken”, vertelt vice-president Sales Marco Crueger van Swyx. Bedrijven die gebruik maken van Microsoft Teams, maar de aanvullende telefoonfuncties van Swyx willen gebruiken voor hun communicatie, kunnen vertrouwen op de optimale interoperabiliteit van bestaande Swyx- en Microsoft-producten.

Functionaliteiten

De functionaliteiten zijn als volgt:

  • Een gebruiker van Microsoft Teams kan SwyxWare en eventuele externe oproepbestemmingen rechtstreeks vanuit de MS-Teams-client bellen.
  • Een MS-Teams-gebruiker krijgt zijn eigen externe telefoonnummer, zodat hij worden bereikt door externe bellers en SwyxWare-gebruikers in de MS-Teams client.
  • Voor elk MS-Teamsnummer kan de doorschakeling van oproepen worden geconfigureerd via Swyx Call Routing Manager of Graphical Script Editor (Extended Call Routing).
Gemakkelijk te configureren

“Configuratiegemak, uitgebreide functionaliteit van het contactcentrum, ondersteuning voor DECT-apparaten en bureautelefoons zijn slechts enkele van onze functies die onze oplossing zo waardevol maken voor zowel telefonie- als op medewerkers die gericht zijn op samenwerking”, aldus Crueger.

Met behulp van een Microsoft-gecertificeerde Session Border Controller (SBC) stelt Swyx de gebruikers van de teams in staat om via het telefoonnetwerk te bellen en biedt het hen beproefde Swyx-functies zoals Extended Call Routing (ECR). Er kunnen gedetailleerde regels voor het afhandelen van inkomende gesprekken worden gedefinieerd, bijvoorbeeld wanneer een gesprek moet worden doorgeschakeld naar een specifieke collega, een andere afdeling, een mailbox of een mobiele telefoon.

Integratiemogelijkheden

Gebruikers profiteren ook van de integratiemogelijkheden van Swyx. Zo kun je Swyx makkelijk koppelen aan verschillende CRM-systemen. Zo krijgt je bedrijf de perfecte combinatie van het centrale werkplatform van Teams en de krachtige, aanpasbare communicatie-oplossing van Swyx.

Bron: Destiny