ICT-branche opent kanaal op Slack over Corona

Een aantal brancheorganisaties uit de ICT-sector heeft een Slack-kanaal gelanceerd waar iedereen in de techsector terecht kan met vragen en problemen met betrekking tot het coronavirus. Het gaat om ISPConnect, DHPA, Dutch Data Center Association, Vereniging van Registrars, Fiber Carrier Association en BTG/TGG.

Het Slack-kanaal is bedoeld voor bedrijven en organisaties in de sectoren van cloud tot telecom, IT tot datacenters, gebruikers tot vendoren en van klanten tot concullega’s. Iedereen kan hier vragen stellen die door de community worden beantwoord. Ook kunnen bedrijven in de branche er terecht om elkaar te helpen en steunen.

“Nu Nederland plotseling moet overschakelen op een totaal andere manier van werken, levert dat tal van vragen, uitdagingen en problemen op”, stelt algemeen-directeur Petra Claessen van BTG. “Als we samen de schouders er onder zetten, komen we deze periode goed door. Daarom lanceren BTG en TGG samen met vijf andere brancheorganisaties, dit Slack-kanaal waar we als ICT/Telecombranche elkaar kunnen helpen en steunen.”

Het open kanaal op Slack is hier.

Bron: BTG