Pieter Verbrugghe nieuwe directeur Sales en Marketing Dean One

Dean One heeft met Pieter Verbrugghe sinds deze week een nieuwe Sales en Marketing Directeur. Dit meldt de zakelijke telecom- en internetprovider. Verbrugghe heeft ruim 25 jaar ervaring in de telecomindustrie.

Verbrugghe startte zijn carrière bij Proximus in België. Hij vervulde sinds 1999 diverse senior sales managementposities in Nederland voor onder andere T-Mobile, Liberty Global en Tele2. Hier wist hij, samen met business partners en commerciële teams, steeds een sterke omzetgroei te realiseren.

Pieter Verbrugghe, verkoopdirecteur Dean One

Bij Dean One ligt er voor hem een vergelijkbare mooie uitdaging. Dean One is volgens Verbrugghe een ‘prachtig bedrijf’. “Het laat zien hoe een volledige focus op het partnerkanaal en eenvoud in product en proces voor succes in deze competitieve markt kan zorgen”, aldus Verbrugghe. “Het is een geweldige kans om samen met de partners onze positie in de markt de komende tijd verder te gaan versterken.”

Ambities

Dean One zet volgens CEO Willem van Ingen met de komst van Verbrugghe de volgende stap in het realiseren van de ambities. “We zijn ervan overtuigd dat zijn visie en ervaring met het partnerkanaal zullen bijdragen aan zowel het commerciële succes van Dean One als dat van onze business partners”, aldus Van Ingen.

Bron: Dean One