Ziggo voor tiende keer op rij Beste Internetprovider volgens Tweakers

Voor het tiende jaar op rij is Ziggo bij de jaarlijkse uitreiking van de Tweakers Awards in het Tropenmuseum in Amsterdam tot ‘Beste internetprovider’ gekroond. Deze beoordeling komt voort uit de Tweakers community, die uit meer dan een half miljoen technologieliefhebbers bestaat. De website heeft meer dan vier miljoen bezoekers per maand.

“Wij zijn trots op deze tiende overwinning op rij en blijven, als ‘Beste internetprovider 2019-2020′, volop bouwen aan het netwerk van de toekomst ofwel GigaNet, het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo”, aldus directeur consumentenmarkt Marcel de Groot van VodafoneZiggo. “Afgelopen jaar hebben wij consumenten en bedrijven op ons vaste netwerk een snelheidsverhoging gegeven tot wel 600 Mbit/s. Eind 2019 zijn we gestart met de landelijke uitrol van internetsnelheden van 1 Gigabit per seconde in Utrecht en Hilversum en deze week volgde de regio Den Haag.”

Gigabit

De Groot vervolgt: “Eind van dit jaar kan circa de helft van 7,2 miljoen huishoudens en bedrijven die zijn aangesloten op het Ziggo-netwerk profiteren van Gigabit-snelheden. Op deze manier blijven we vooroplopen en bieden wij onze particuliere en zakelijke klanten niet alleen het beste internet en diensten, maar streven we ook naar de beste kijkbeleving met de nieuwe Mediabox Next, het unieke Ziggo Sport en Ziggo M&S Home of HBO.”

Bron: Tweakers