BusinessCom exclusief distributeur van ClearVox hardware

ClearVox en BusinessCom hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. Hierdoor heeft BusinessCom de exclusieve distributierechten voor alle ClearVox hardware in de Benelux. De overeenkomst is onderdeel van de nieuwe distributiestrategie van ClearVox, waarbij het verkoopkanaal duidelijker gedefinieerd is.

De nieuwe overeenkomst heeft betrekking op de distributie van ClearVox Enterprise, Business, Go en VMWare oplossingen. Door de ruime openingstijden en leveropties van BusinessCom is het mogelijk om zendingen snel en 7 dagen in de week te leveren. De hechtere samenwerking zorgt voor een verbeterde marktpositie, waarbij beide bedrijven van kunnen profiteren.

ClearVox biedt een volledige UC-oplossing, on-premise of in de cloud, die perfect is voor het klein- en groot zakelijke segment. Het platform onderscheidt zich door de vele koppelingen die mogelijk zijn met derde partijen, de eenvoudige personalisatie en vele mogelijkheden. Elke gebruiker krijgt daarmee een kinderlijk eenvoudige ervaring.

Nick de Haas van ClearVox: “De samenwerking met value added distributeur BusinessCom zorgt ervoor dat wij onszelf beter kunnen positioneren in de markt en dat onze producten gemakkelijk en snel kunnen worden geleverd. Het is voor ons van noodzakelijk belang dat wij een hechte samenwerking hebben binnen het distributiekanaal en BusinessCom biedt op het gebied van service en logistiek de beste mogelijkheden. Daarom zijn wij erg trots dat BusinessCom onze exclusieve hardware distributeur is geworden.”

“Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe distributiestrategie van ClearVox, omdat het voor meer duidelijkheid in het kanaal zorgt,” aldus Marcel Derks van BusinessCom B.V. “We zijn natuurlijk erg trots dat BusinessCom zich de exclusieve distributeur van alle ClearVox hardware mag noemen. Door de samenwerking hebben we een nog sterkere propositie richting resellers en de verwachting is dat we samen een sterke groei gaan verwezenlijken.”

Meer informatie: www.businesscom.nl