Dean One: Maximale flexibiliteit en vrijheid in samenwerking met partner

DEAN ONE BIEDT PARTNERMODEL DAT MET JE MEEGROEIT

Zekerheid is in een markt die continu verandert moeilijk te garanderen. Maar de
keuze voor flexibiliteit en vrijheid maak je als reseller zelf. Tenminste, als je voor de juiste provider kiest. Dit is de boodschap van Dean One, de succesvolle zakelijke provider voor vaste en mobiele telefonie en internet.

 

Je onderscheiden in de markt is de grote uitdaging voor elke ondernemer. En dat geldt net zo goed voor resellers. Simpel gezegd kan tegenwoordig bijna iedereen vaste telefonie, mobiel en internet verkopen. Het gaat er dus om hoe je zaken doet en wat jouw toegevoegde waarde voor je klant is. Dean One helpt zijn partners hierbij. Niet door het partnermodel te gieten in een ‘one size fits all’, maar juist door samen met de partner op zoek te gaan naar de beste samenwerkingsvorm. Wat zijn je ambities? Ben jij de klanteigenaar of ontvang je een vergoeding voor elke verkoop? Het kan bij Dean One allemaal.

En sterker nog: het model groeit met je mee. Dus wil je meer zelf voor je klant gaan regelen? Of liever onder je eigen merknaam gaan aanbieden? Dan biedt het partnermodel voldoende flexibiliteit om daarin mee te gaan.

Instant Bonus

Dat Dean One de uitdagingen van partners niet alleen begrijpt, maar daar ook oplossingen voor biedt, blijkt bovendien uit de introductie van Instant Bonus. Het principe is eenvoudig: zodra jouw klant een handtekening heeft gezet, ontvang jij als partner binnen een week je eenmalige vergoeding. Die eenvoud kenmerkt de manier van werken bij Dean One. Inzet wordt direct beloond. Lijkt logisch, en toch laten andere providers hun partners nog steeds weken of maanden op hun geld wachten. Bij Dean One snappen ze dat sneller geld op de bank meer financiële ruimte biedt om te ondernemen.

‘Eenvoud kenmerkt de manier van werken bij Dean One en inzet wordt direct beloond’

Keuzevrijheid

Een andere manier waarop Dean One zich onderscheidt is hun multibrandstrategie voor mobiel. Na de jarenlange ervaring met Dean Mobile op het KPN­netwerk, kunnen partners (zowel retail als whole sale) sinds dit jaar ook @Work op het T­Mobilenetwerk aanbieden.

Versterken van relatie

De persoonlijke relatie met de partners is volgens Dean One de sleutel tot succes. Om die relatie te versterken organiseert de provider regelmatig events. Van trainingen en masterclasses in hun Business Lounge in Amstelveen, tot unieke, meerdaagse events in het buitenland. De moderne Dean Business Lounge kan door iedere partner worden gebruikt. Zo biedt Dean One de mogelijkheid om in een professionele omgeving trainingen en events te organiseren om de relatie met klanten en relaties te versterken.

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine 8-2019]

Lees het artikel hier in PDF