T-Systems lanceert Multi & Hybrid Cloudmanagement

T-Systems komt met een nieuwe oplossing die het beheer van complexe cloudlandschappen eenvoudiger maakt. Met Multi & Hybrid Cloudmanagement (MHCM) kunnen bedrijven hun public en private clouds simpel naar eigen inzicht beheren. Daarnaast blijven ze profiteren van de specifieke voordelen die het gebruik van AWS-, Google- of Azure-clouds hen biedt.

Cloudbeheer

Cloudbeheer is de laatste jaren voor veel bedrijven zeer complex geworden. Bedrijven gebruiken vaak een combinatie van public en private clouds van meerdere leveranciers, terwijl ze ook nog gebruik maken van hun oude legacysystemen. Met MHCM biedt T-Systems een oplossing voor het beheer en de optimalisatie van oude workloads. Het bedrijf geeft ontwikkelaars verder eenvoudig toegang tot openbare clouds om nieuwe applicaties te lanceren. Tegelijkertijd zorgt MHCM met een raamwerk voor de handhaving van governance-regels – ongeacht welke cloud wordt gebruikt – en een efficiënt beheer van alle IT van een bedrijf.

Belangrijkste onderdelen MHCM
  • Kostenbeheer – om transparantie voor lopende kosten op alle platforms te creëren.
  • Cloudbeheer – om te voldoen aan toegangsrechten en beveiligingsregels af te dwingen.
  • Servicewrapper- een raamwerk voor het ontwikkelen van cloudapplicaties die de compliance richtlijnen volgen en die efficiënt kunnen worden beheerd en uitgevoerd.

Bron: Persbericht T-Systems