AVM introduceert FRITZ! Mesh Set

De FRITZ! Mesh Set is door AVM geïntroduceerd in Nederland. De set bestaat uit een FRITZ!Box 7530 en een FRITZ!Repeater 1200, en zorgt voor slimme dataoverdracht en een groter WiFi-bereik van het thuisnetwerk.

Met deze combinatie profiteren gebruikers van de beste prestaties op Mesh WiFi-gebied. De FRITZ!Box 7530-router zorgt voor de verbinding met het internet en is een krachtig WiFi-basisstation. Installeren van de Mesh Set is eenvoudig. DFRITZ!Repeater 1200 wordt met één druk op de knop gekoppeld met de FRITZ!Box.

De set zorgt voor een ongelooflijk snel Mesh-netwerk. Dit is een netwerk waarin FRITZ!-producten nog beter met elkaar communiceren, instellingen worden gesynchroniseerd en de prestaties van aangesloten eindapparaten verder verbeterd worden. Met nieuwe innovatieve technologieën als Mesh WiFi steering, beamforming en crossband repeating zorgen FRITZ!-producten volgens AVM altijd voor de beste draadloze prestaties.

Mesh Overview 

In de userinterface van de FRITZ!Box zien gebruikers welke devices zijn aangesloten op welk FRITZ!-product en wat de snelheid en kwaliteit van de verbinding is. Met de gratis FRITZ!App WLAN kan het Mesh-netwerk eenvoudig ingesteld en beheerd worden. De FRITZ!App meet daarnaast de datadoorvoersnelheden van eindapparaten en de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding in het thuisnetwerk. De Mesh Set 7530 + 1200 is nu in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van € 199.

Bron: AVM