Simyo introduceert onbeperkte prepaid internetbundel

Simyo biedt per direct een onbeperkte prepaid internetbundel aan. De Onbeperkt MB’s internetbundel kost 10 euro en is daadwerkelijk onbeperkt. Met deze bundel kunnen prepaid klanten 30 dagen lang onbeperkt mobiel internetten met een lage snelheid van 128 Kbps. Ideaal om te appen, het nieuws te lezen, te navigeren en om altijd bereikbaar te zijn. Daarnaast introduceert Simyo een nieuwe prepaid internetbundel van 2000 MB van 12,50 euro.

Met de twee nieuwe bundels kunnen prepaid klanten van Simyo nu kiezen uit vijf verschillende internetbundels. De bestaande bundels van 150, 500 en 1000 MB blijven namelijk gewoon bestaan. Simyo introduceert de nieuwe bundels, omdat prepaid klanten aangaven grotere internetbundels te willen. Met de introductie van de onbeperkte internetbundel en de bundel van 2000 MB luistert Simyo naar de vraag van zijn klanten. Het helpt ze om altijd bereikbaar te zijn.

Luisteren naar de klant

“Met deze twee nieuwe internetbundels maken we verschillende prepaid klanten blij”, vertelt directeur Bart van den Berg van Simyo. “Met de bundel van 2000 MB beantwoorden we de vraag van prepaid klanten die meer data willen verbruiken. De onbeperkte internetbundel is weer ideaal voor klanten die vooral de functionele apps gebruiken, zoals WhatsApp en e-mail. Met de Onbeperkt MB’s bundel ontvangen ze altijd berichtjes, maar hoeven ze hun internetbundel niet meer in de gaten te houden.

BronSimyo