Levelfour integreert XRC, CrossNetworks en NXTcom

Levelfour is per 1 januari 2020 de nieuwe naam van XRC, CrossNetworks en NXTcom. Levelfour nam deze bedrijven afgelopen drie over en wil klanten en partners zo beter van dienst zijn. Het Brabantse bedrijf biedt naar eigen zeggen nu ‘één nieuwe geïntegreerde serviceorganisatie’.

De organisaties zijn nu volledig geïntegreerd en gereed om de ‘footprint’ van netwerken en diensten in de komende jaren te verdubbelen. Er is nu dus gekozen voor één ingang naar de organisatie. De factuurrelaties met klanten, wholesale partner en resellers blijven zoals ze zijn.

Levelfour exploiteert onder de naam ParkNed open glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen (FttO), zowel bestaande als de aanleg van nieuwe netwerken op basis van vraagbundeling, in samenwerking met onze business partners. Het voormalige CrossNetworks verbindt via een eigen DWDM-backbone de netwerken van Access en Service providers in Nederland en belicht tal van lokale glasvezel access-netwerken. Wholesalers en resellers kunnen bij Levelfour ook terecht voor internet en VoIP-telefonie. Tenslotte leveren het bedrijf ‘one stop shopping’ services aan retailketens in heel Europa.

Bron: Levelfour