Nokia en VMware breiden samenwerking uit

Nokia en VMware breiden hun samenwerking uit. De twee bedrijven doen dit om hun grootschalige multi-cloudoperaties te vergemakkelijken, aldus een persbericht.

Het partnership tussen beide bedrijven richt zich op geïntegreerde oplossingen voor de ondersteuning van communicatie service providers (CSP’s) ten behoeve van operationele verbeteringen en kostenefficiëntie door grootschalige multi-cloudoperaties.

Nieuwste ontwikkelingen

Gebieden van samenwerking omvatten verbeterde testen en interoperabiliteit van Nokia’s Virtual Network Functions (VNF’s) en applicaties op het Telco Cloud-platform van VMwareBedrijven investeren on-site bij Nokia in een geavanceerd certificatielab om VMware Ready for NFV-certificering van het netwerkportfolio van Nokia te versnellen.

BronVMware