Relined en Van de Beek Kabels slaan handen ineen

Relined Fiber Network en Van de Beek Kabels en Leidingen gaan intensiever samenwerken na een aantal succesvolle gezamenlijke projecten. Het zorgt voor verdere stappen op het gebied van de aanleg van kwalitatief hoogwaardige zakelijke klantaansluitingen.

Relined en Van de Beek hebben afgelopen jaren al diverse projecten samen gerealiseerd, waaronder een project op het bedrijvenpark Agriport in Middenmeer. Middels de samenwerking tussen Relined en Van de Beek worden levertijden en kwaliteit ook de komende jaren gegarandeerd.

Relined

Relined is de onafhankelijke exploitant van onbenutte Dark Fiber capaciteit in bestaande publieke en private glasvezelnetwerken. Mede doordat veel partijen een eigen glasvezelnetwerk hebben aangelegd, beschikt Nederland (en ook Duitsland) over een uitstekende landelijke en fijnmazige glasvezelinfrastructuur. Relined stelt deze onbenutte capaciteit van derden ter beschikking aan de markt, in de vorm van Dark Fiber. De samenwerking met Van de Beek is ontstaan om hierbij hoge kwaliteitsstandaarden en snelle opleveringen te garanderen.

“In het verleden hebben wij samen met Van de Beek diverse projecten gedaan en dit verliep altijd naar behoren. Van de Beek heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en dat zien we ook terug in de opleveringen. We zijn dan ook ontzettend blij met deze overeenkomst en kijken uit naar een prettige samenwerking waarbij nóg meer mooie projecten gerealiseerd zullen worden”, aldus managing director Jan Willem Tom van Relined Fiber Network.

Van de Beek

Familiebedrijf Van de Beek is sinds 1977 actief binnen de ondergrondse infra en beschikt over de mensen en de middelen om kabel en leiding tracés van A tot Z aan te brengen. Het bedrijf is in staat om dit volledig in eigen beheer uit te voeren. Werkzaamheden die Van de Beek voor Relined uit gaat voeren, zijn onder andere de aanleg van kabels, montage en gestuurd boren. “Voor Relined hebben wij in het verleden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Dit heeft geleid tot de realisatie van vele succesvolle projecten. Deze samenwerking verliep altijd erg soepel. Net als Relined kijken wij uit naar een prettige samenwerking. Op naar mooie projecten en veel tevreden klanten”, aldus directeur Arie van de Beek.

Meer informatie over Relined vindt u hier.

Meer informatie over Van de Beek Kabels en Leidingen vindt u hier.

Bron: Relined