Yielder voegt Televak Centers toe aan Connectivity Factory

Televak Centers is vanaf 7 november toegevoegd aan Connectivity Factory. Met deze toevoeging zet Yielder Group een nieuwe stap in haar groeistrategie. Marck Bakers zal als Business Development Director voor Yielder Group verder mee bouwen aan het portfolio. Connectivity Factory blijft onder leiding van Gerben de Haan.

“Televak Centers heeft ruim 20 jaar ervaring in Telecom en ICT en is onder andere erg sterk in de support van vastnet en cloud-oplossingen. Hiermee zijn zij een waardevolle toevoeging voor Connectivity Factory”, aldus CEO Herwin van der Kamp van Yielder. “Voor ons is dit een volgende stap in het aanbieden van een totaaloplossing voor onze zakelijke partners.”

Uitbouwen portfolio

Voormalig managing director Marck Bakers van Televak Centers komt bij Yielder Group in dienst als Business Development Director. Hij gaat zich bezighouden met het verder uitbouwen van het portfolio van de hele groep. “In deze snel veranderende markt is het belangrijk de handen ineen te slaan. Deze stap versterkt onze gezamenlijke positie in de markt en daar kunnen alle partners van Televak Centers van profiteren.”

Connectivity Factory is een telecom- en ICT-reseller in de MKB-markt. Aangesloten resellers kunnen de diensten mobiel, vastnet, internet, cloud en IoT van alle grote operators en leveranciers via Connectivity Factory aanbieden.

Bron: Yielder Group