Sharp maakt ’s werelds eerste collaboration display voor Windows

Sharp heeft ‘s werelds eerste Windows collaboration display op de markt gebracht dat is gecertificeerd voor Microsofts Skype for Business. Sharp maakt dit bekend in een persbericht.

Het 4K Ultra HD-display van Sharp is ontworpen voor samenwerking in vergaderruimtes. Het 70-inch interactieve display voldoet aan de specificaties van Microsoft en combineert Sharps touch- en sensortechnologie met de applicaties van Microsoft als Office 365, Teams en Azure Digital Twins. Het Windows collaboration display is vanaf nu verkrijgbaar via Sharp en zijn partners. Ga voor meer informatie naar de website.

Direct verbinden

Het Windows collaboration display van Sharp biedt bedrijven tools waarmee ze direct kunnen verbinden en samenwerken. Het beeldscherm heeft een geïntegreerde camera met 4K-sensor van hoge kwaliteit en een microfoon en speakers voor de audio- en video-ervaring. Via een USB-C connectie wordt de vergaderapparatuur direct voor de gebruiker ingesteld waardoor er direct en sneller kan worden samengewerkt.

Ruimte binnenlopen

Ronald Huijbregts, Manager Sales & Marketing Visual Solutions bij Sharp is trots op ’s werelds eerste Windows collaboration display. “Hiermee is het alleen nog maar een kwestie van een ruimte binnenlopen, verbinden en samenwerken. Daarnaast monitort het display de omgeving en helpt het gebruikers om de omstandigheden in ruimtes te optimaliseren. Een display is ideaal om slimmer te werken. Het staat centraal in elke vergaderruimte en is een venster naar de rest van je team en de rest van de wereld”, aldus Huijbregts.

Bron: Sharp