Poly Studio X videconferencing units werken makkelijker met Zoom

Poly heeft een assortiment videoproducten op de markt gebracht, waaronder de nieuwe Poly Studio X-videobars. Deze systemen ondersteunen Zoom en maken samenwerken volgens Poly nog makkelijker. Poly is de nieuwe naam van Plantronics en Polycom.

Poly lanceert een volledige reeks van video-endpoints voor gebruik met Zoom Rooms. Nieuw in het assortiment zijn twee alles-in-één-videobars: de Poly Studio X30 en de Poly Studio X50. Om van Zoom Rooms gebruik te maken op de Poly Studio X-serie is geen externe pc of Mac meer nodig.

Ook is deze serie uitgerust met Poly MeetingAI die de vergaderervaring verbeteren met machine learning en artificial intelligence. Bovendien kondigt Poly aan dat het G7500-videobesturingssysteem zo is ontworpen dat het de Zoom Rooms-ervaring ondersteunt.

Huddle rooms

De reeks apparaten garandeert dat Zoom Rooms gemakkelijk en met hoge kwaliteit kan worden toegepast in vergaderruimtes van diverse afmetingen, van kleine vergaderruimten tot boardrooms. “Klanten kiezen voor Zoom omdat het een ongeëvenaarde video-ervaring biedt”, aldus CEO Eric S. Yuan van Zoom. “Dankzij de Poly Studio X-serie is Zoom gemakkelijker te gebruiken in huddle rooms of boardrooms. In een vergaderruimte met Zoom hebben klanten eenvoud, gebruiksgemak en innovatie binnen handbereik.”

Bron: Poly