Within Reach koopt UC-bedrijf Crystal Networks

Within Reach heeft het Crystal Networks overgenomen dat gespecialiseerd is in diensten op het gebied van telefonie, ICT en internet. Het bedrijf is volgens Within Reach ‘een mooie aanwinst’.

Crystal Networks zal de krachten bundelen met Eazit, een Nederlandse zakelijke provider die al in april 2018 door Within Reach werd overgenomen en onder het merk Eazit verder zal gaan. Voor klanten van Crystal Networks verandert er volgens Within Reach niets. Ze krijgen dezelfde service en behouden hun contacten en locaties.

Directeur Edwin van Buren van Crystal Networks wordt de nieuwe CEO en hij wordt aangevuld met een managementteam samengesteld uit de twee bedrijven. “Zowel de acquisitie als de fusie van Crystal Networks en Eazit zijn een logische stap”, aldus Van Buren. “De bedrijven vullen elkaar perfect aan, zowel qua kennis en expertise als qua service. Zo heeft Crystal Networks altijd veel geïnvesteerd in service en loopt Eazit voorop in de digitale strategie.”

Lange termijn

coligo
Stijn Nijhuis, CEO Within Reach

Voor Within Reach als Europese groep heeft de overname naar eigen zeggen ‘duidelijke voordelen’. “De focus van Crystal Networks op langdurige klantrelaties samen met hun aanvullende en specialistische kennis op het gebied van telefonie, IT en internet, dragen bij aan het versterken van proposities die zowel de indirecte als de directe business van Within Reach de toekomst ten goede komt in”, aldus CEO Stijn Nijhuis van Within Reach.

Over Within Reach

Within Reach is het moederbedrijf van diverse aanbieders in het ICT- en telecomlandschap waaronder Voiceworks, het Duitse Swyx Solutions en het Franse softwarehuis Centile.

Bron: Within Reach