Dean One introduceert Instant Bonus voor partners

Dean One introduceert vandaag de Instant Bonus voor partners die zo hun verkoopcommissie binnen een week ontvangen. Dit meldt de zakelijke telecom- en internetprovider in een persbericht.

Dean One streeft naar eigen zeggen naar eenvoud in de relatie met haar partners en heeft daarom besloten de betaling van de eenmalige vergoeding flink te versnellen. CEO Willem van Ingen van Dean One wil partners zo belonen voor hun inzet. “Onze partners zijn echte ondernemers die zich elke dag inzetten om samen met Dean One mooie deals te sluiten. Bij andere providers moet je als partner vaak maanden wachten op je geld”, aldus Van Ingen. “Dit heeft met name te maken met allerlei zekerheden die providers zoeken.”

Ondernemen

De Instant Bonus is onderdeel van het totale commissiepakket dat partners ontvangen. Naast de eenmalige verkoopvergoedingen komen business partners in aanmerking voor een percentage van de omzet van de klant en extra bonussen bij het behalen van de gezamenlijke doelstellingen.

Met Instant Bonus krijgen onze partners volgens Dean One meer financiële ruimte om te ondernemen. “Daarom maken wij de vergoeding binnen één week na het inleggen van de order al over”, aldus Van Ingen. “Als echte partnerorganisatie past het bij ons om onze partners dit voordeel en vertrouwen te geven.”

Bron: Dean One