Voiceworks integreert kostenanalyse CALVI in partnerportal

Voiceworks heeft haar online portal Operator uitgebreid met CALVI zodat gebruikers onder andere facturen kunnen bekijken en analyseren. CALVI is een nieuwe aanvulling op de portal waarmee partners van Voiceworks aanvullende features die inzicht bieden in telecomkosten en -verbruik krijgen. De basisversie van CALVI is kosteloos beschikbaar.

De toevoeging van CALVI aan de online portal geeft in korte tijd een helder overzicht van de facturen en biedt diverse geavanceerde rapportagemogelijkheden voor zowel Voiceworks-partners als eindklanten. Ook hebben gebruikers van CALVI de mogelijkheid om kostenplaatsen en collega’s te koppelen aan abonnementen. Verder bevat het verschillende opties om het inzicht in facturen te verbeteren.

Tijdwinst

CALVI geeft gebruikers volgens Voiceworks veel tijdswinst want het helpt hen met het analyseren, vergelijken en snel verwerken van facturen. Het biedt klanten bovendien volledige transparantie in de kosten. Verder is het een uitstekende cross-sell mogelijkheid voor bestaande klanten en krijgen zij inzicht in hun facturen en verbruik. Een direct gevolg is dat de verkoop- of supportmedewerkers minder tijd kwijt zijn aan vragen over onduidelijkheden in facturen.

Features van CALVI

CALVI bevat de volgende aanvullende features op de huidige dienstverlening van Voiceworks.

Overzichten: op de startpagina worden de totale kosten weergegeven in een grafiek zodat klanten direct trends kunnen herkennen. Bovendien zien ze het aantal gewijzigde abonnementen (changes) van de afgelopen maand.

Deep dive in facturen: een factuur tot in detail bekijken wordt kinderspel. Gebruikers hebben de mogelijkheid om direct de totale kosten en onderverdeling te bekijken tussen terugkerende kosten, gebruikskosten en eenmalige kosten tot op gebruikersniveau.

Rapporteren en vergelijken: door facturen of factuurregels van verschillende periodes naast elkaar te leggen kunnen trends in kosten snel worden geïdentificeerd wat handig is om sturing te geven of kosten te managen. Bovendien kun rapporten naar wens worden samengesteld.

Configuratie en beheer is eenvoudig alle abonnementen en het is in een handomdraai mogelijk een HR-upload van personen en kostenplaatsen toe te voegen aan abonnementen.

Extra service voor resellers

Niet alleen eindgebruikers krijgen tot gedetailleerd inzicht in hun facturatie. Ook resellers krijgen automatisch inzicht in hun klantenbase. Voiceworks werkt met een landelijk dekkend resellerkanaal met partners die oplossingen bij MKB-bedrijven implementeren. Reseller kunnen oplossingen van Voiceworks aanbieden met behoud van hun identiteit, eigendom en kernwaarden. Alle oplossingen en systemen die Voiceworks biedt, zijn gemaakt met de gedachte dat de partner het volledig kan aanpassen naar zijn eigen visie. Partners worden voorzien van alle systemen die zij nodig hebben om hun klanten optimaal te bedienen. Dit geldt ook voor CALVI. Speciaal voor Voiceworks-partners is in de integratie met CALVI de zogenoemde ‘wholesale-laag’ toegevoegd waarmee de partner additionele service aan zijn eindklant kan leveren.

Bron: Voiceworks