Voys breidt uit naar Duitsland

Voys maakt de stap naar Duitsland en betreedt daarmee de vierde markt. De telecomprovider gaat vanaf deze maand dus ook Duitse bedrijven voorzien van zakelijke telefonie in de cloud.

Voys is actief in Nederland, België, Zuid-Afrika en nu dus ook in Duitsland. Het van oorsprong Groningse bedrijf bestaat sinds 2006 en maakt sindsdien een sterke groei door. Voys is een alternatief voor bestaande Duitse telecomaanbieders en biedt diens VoIP-telefonieoplossing via de online telefooncentrale Freedom aan Duitse klanten.

Duidelijke doelgroepen

Oprichter Mark Vletter van Voys

Voys zet naar eigen zeggen geen traditionele koers richting Duitsland. “We hebben heel duidelijke doelgroepen voor ogen: startups, scale-ups, cloud-georiënteerde en tech-bedrijven in grotere Duitse steden zoals Berlijn”, aldus oprichter Mark Vletter van Voys die Duitsland ziet als een opstap naar Europa.

“De groei die we afgelopen jaren in Nederland hebben doorgemaakt, willen we voortzetten in het buitenland. We werken in het Engels en bieden onze Duitse site in Engels aan. Dat maakt ons schaalbaar om snel uit te breiden naar meerdere Europese landen. Op basis van ervaringen en onderzoek besluit we dan per land of we diensten ook in de taal van het land aanbieden.”

Bron: Voys