Yielder nieuwe naam voor Telecombinatie, Welcom bij, Connectivity Factory, Utility Provider en One Platforms

Yielder group is de nieuw overkoepelende naam voor de bedrijven in de groep waar Telecombinatie, Welcom bij, Connectivity Factory, Utility Provider en One Platforms deel van uitmaken.

De groep bedrijven is volgens CEO Herwin van der Kamp van Yielder group de afgelopen jaren sterk gegroeid. “Daardoor ontstond de behoefte om onder één groepsnaam naar buiten te kunnen treden,“ aldus Van der Kamp. “Voor onze klanten, partners en leveranciers verandert er verder niks. Zij blijven actief binnen het B2C, B2B of ICT segment waar ze nu ook al toe behoren. Met Yielder group zullen we komende jaren onze groeistrategie verder gaan uitbouwen.”

B2C, B2B en ICT

Yielder group opereert in de segmenten B2C, B2B en ICT. Het B2C-segment is actief als reseller van telecom, breedband, energie en aanverwante producten en diensten voor een groep van meer dan 300 ondernemers in retail en e-tail. De retailformules Telecombinatie en Welcom uit de groep zijn, naast zelfstandig ondernemers, actief onder hun eigen naam. Utility Provider is een makelaarsplatform dat nutsvoorzieningen faciliteert en maakt deel uit van het onderdeel B2C.

Het B2B-segment is gefocust op het MKB in telecom en ICT onder de naam Connectivity Factory dat meer dan 400 business partners heeft en mobiel, vast, internet, cloud en IoT van alle grote operators en leveranciers aanbiedt aan hun zakelijke klanten.

Het ICT-segment van de groep is actief onder de naam One Platforms dat channel management platforms bouwt voor alle branches waarbij leveranciers en verkoopkanalen samenkomen en verbonden worden.

Bron: Yielder group