Telindus en Cisco werken samen met lancering Together in IT

Telindus en Cisco versterken hun samenwerking met de lancering van Together in IT, een online kennisplatform van Telindus dat organisaties oplossingen op netwerkgerelateerde IT-vraagstukken biedt. De komende twee jaar worden diverse security- en connectiviteit diensten uitgerold onder dit nieuwe label.

Met de samenwerking krijgen klanten toegang tot actuele kennis op het gebied van IT. Het fundament van Together in IT bestaat uit drie pilaren: ambities van de klant, technologie en kennisdeling. Door de krachten te bundelen pakken de bedrijven de rol van een strategisch partner voor de toekomstige gebruikers van Together in IT.

De start van de samenwerking is gevieren met een feestelijke lunch plaats verzorgd door chef-kok Ron Blaauw. In de gerechten staat samenwerking centraal; dit komt naar voren in de combinatie van ingrediënten en producten die elkaar versterken. Managing Director Joris Leupen van Telindus Nederland is verheugd over de samenwerking tussen Telindus en Cisco naar een nog hoger niveau wordt getild met de lancering van Together in IT. “De visie en ontwikkeling zijn nagenoeg identiek”, aldus Leupen. “Beide organisaties bevinden zich in de transformatie van IT-productleverancier naar IT-dienstverlener en zijn ijzersterk op het domein waarin ze actief zijn. Door onze kennis en krachten te bundelen, ontstaat de mogelijkheid om het serviceniveau voor klanten en partners steeds verder te verhogen.”

Complex IT-omgevingen

Managing Director Edwin Prinsen van Cisco Nederland: “De boodschap die wij met Together in IT willen uitdragen is dat samenwerken het beheer van complexe IT-omgevingen vergemakkelijkt. Middels deze samenwerking zijn Telindus en Cisco nog beter in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de klant en daarbij gebruik te maken van ieders unieke expertise. Dit blijkt ook uit de aansprekende projecten die er in het verleden zijn gerealiseerd. Ik kijk ernaar uit om nieuwe successen te realiseren en de samenwerking nog verder te versterken in de toekomst.”

Bron: Telindus