OnePlus kiest T-Mobile als eerste Nederlandse operator

T-Mobile Nederland en OnePlus lanceren een samenwerking en daarmee is de OnePlus 7 serie dit voorjaar verkrijgbaar in de T-Mobile shops en via de webstore. Dit is volgens een persbericht van T-Mobile een ‘belangrijke stap’ voor OnePlus.

OnePlus is een Chinese leverancier van smartphones en werkte enkele jaren geleden bij de lancering enkel direct via internet. De samenwerking met T-Mobile is de eerste met een Nederlandse operator en zelfs in Europa. Hiermee wordt het exclusieve merk volgens T-Mobile toegankelijker voor het Nederlands publiek. In de VS heeft OnePlus sinds oktober een partnerschap met T-Mobile US. Eerder was OnePlus verkrijgbaar via Belsimpel. De OnePlus 7 wordt 14 mei gelanceerd.

Ambitie

Volgens Onno Rip, directeur Consumentensales bij T-Mobile, vinden ’OnePlus en T-Mobile elkaar in de ambitie om klanten de ‘beste en snelste mobiele ervaring’ te bieden. “Wij zien dat veel OnePlus-gebruikers al kozen voor het mobiele netwerk van T-Mobile. Voor die klanten is deze samenwerking dus ook heel logisch”, aldus Rip.

Medeoprichter Carl Pei van OnePlus is verheugd met de samenwerking. “T-Mobile is een gerenommeerde operator met een state-of-the-art mobiele netwerk en wij bieden premium toestellen”, aldus Pei. “Voor OnePlus is het partnerschap een grote stap in het nog toegankelijker maken van onze producten voor de Nederlandse markt.”

Prijswinnende combinatie

Door de handen ineen te slaan bieden de organisaties naar eigen zeggen een combinatie van prijswinnende smartphones en Nederlands’ meest bekroonde mobiele netwerk. Eerder dit jaar is T-Mobile door P3 voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste mobiele netwerk. OnePlus ontving dit jaar voor de derde keer de Tweakers Smartphone Award.

Bron: T-Mobile