KPN bundelt securitydiensten in bedrijf KPN Security

KPN heeft zijn beveiligingsdiensten samengevoegd onder de naam KPN Security, meldt het bedrijf. Het gaat ook om de securitydiensten van DearBytes en QSight IT, bedrijven die KPN in 2017 heeft overgenomen.

KPN Security is daarbij een volledig Nederlandse dienstverlener gericht op het bedrijfsleven en overheden die hun data, netwerk en IT-systemen willen beveiligen. Met dit pakket aan securityoplossingen is KPN Security naar eigen zeggen een van de grootste spelers in de Nederlandse IT-securitymarkt.

snoep
Marieke Snoep, Chief Business Market van KPN

Chief Business Market Marieke Snoep (foto) verklaart de keuze van KPN met het gegeven dat bedrijven en organisaties willen kunnen vertrouwen op de veiligheid van systemen en de veilige omgang met data. “KPN Security biedt de volle breedte aan securitydiensten en weet als geen ander wat verschillende organisaties nodig hebben om veilig digitaal zaken te doen. Daarbij kiest KPN bij zijn IT-dienstverlening aan zakelijke klanten voor het integraal aanbieden van securitydiensten, werkplekdiensten en cloudoplossingen”, aldus Snoep.

Breed aanbod

KPN Security gaat de zakelijke markt over de volle breedte bedienen en heeft een aanbod voor zowel het MKB, als het grootbedrijf en de overheid. Voor kleine bedrijven biedt KPN Security met name kant en klare securitydiensten die eenvoudig, effectief en betaalbaar zijn.

Middelgrote bedrijven kunnen bij KPN Security terecht voor managed securitydiensten van protectie en detectie tot respons en preventie. Voor het grootbedrijf en de overheid worden securityoplossingen aangeboden als onderdeel van de integrale dienstverlening door KPN.

Innovatie

Verder heeft KPN Security een specifiek onderdeel dat zich richt op security-innovatie en met geavanceerde technologieën zoals artificial intelligence en machine learning. KPN Security zet in zijn dienstverlening bovendien ook de ervaring en kennis in die KPN opdoet met de beveiliging van zijn eigen netwerken.

Bron: KPN