Destiny neemt DSD Business Internet over

Destiny heeft DSD Business Internet uit Deurne overgenomen, meldt de Belgische cloudtelecom-specialist in een persbericht. Destiny heeft de ambities om de derde telecomprovider op de Nederlandse zakelijke markt te worden en deze acquisitie past in die strategie.

De acquisitie van het Brabantse DSD Business Internet versterkt de positie van Destiny op de Nederlandse markt, stelt CEO Daan De Wever. “DSD is een uitstekend bedrijf en staat bekend als een innovatieve speler. DSD heeft haar infrastructuur en interconnectiecontracten met alle grote spelers zéér goed geregeld. Deze acquisitie speelt in op onze ambitie uit te groeien tot een Europese onafhankelijke virtuele operator”, aldus De Wever.

Twee weken gelden nam Destiny ook aanbieder van cloudcommunicatie Belgium Telecom over en vergrootte zijn klantenbestand in Brussel en Wallonië. Destiny nam in 2016 Ergatel over.

Motto Flux

Daan de Wever, CEO van Destiny

In maart vorig jaar nam Destiny al het Nederlandse bedrijf Motto Communications over en daar sluit de acquisitie van DSD goed bij aan. Nederlandse partners van Destiny kunnen hun klanten nu immers rechtstreeks connectiviteit bieden omdat de interconnects van DSD hen ook de last mile naar klanten geven. Dit is ideaal in combinatie met het Flux-platform van Motto. Flux is Motto’s communicatieplatform waar resellers clouddiensten van meerdere merken in één omgeving kunnen inkopen, beheren en verkopen. “Na de overname van Motto hebben we altijd de ambitie uitgesproken om ook in Nederland connectiviteit te kunnen bieden. We zochten bewust een connectiviteitsspeler om aan het Flux-platform te koppelen, zodat we één aanspreekpunt zijn voor cloudcommunicatie-oplossingen op de Nederlandse markt”, aldus De Wever. “We bieden onze Nederlandse partners met deze overname meer controle op de basistelecomdiensten en tevens snelle, veilige én kwalitatieve connectiviteit via Flux.”

DSD Business Internet

Algemeen directeur Manolis Geldermans van DSD Business Internet zegt dat zijn klanten met deze overname toegang krijgen tot alle diensten op het clouddistributieplatform van Destiny. “We zijn erg blij met deze mooie aanvulling op ons bestaande portfolio. Onze klanten beschikken nu ook over één aanspreekpunt voor al hun cloudtelecom-diensten.”

Geldermans en technische directeur Wim Aarts treden toe tot de directie van Destiny en zijn binnen Nederland verantwoordelijk voor de levering van connectiviteit in de groep. Aarts: “Op deze manier kunnen wij aan onze Nederlandse klanten nu ook diensten leveren in België met de service en kwaliteit zoals ze die van ons gewend zijn.”

Bron: Destiny


 

Een uitgebreid interview met CEO Daan De Wever van Destiny verschijnt over twee weken het jaarlijkse Telecom & VoIP Dossier van ChannelConnect.