KPN biedt MKB meer data op mobiele abonnementen

KPN introduceert zeven databundels onder de noemer MKB Mobiel 2019. Deze nieuwe mobiele abonnementen zitten in het portfolio KPN EEN MKB en bieden meer keuze en meer data.

De abonnementen in MKB Mobiel variëren in datahoeveelheid tot 100 GB per maand. Hiermee speelt KPN naar eigen zeggen in op de groeiende klantbehoefte aan grotere databundels. Ook kunnen klanten kiezen voor een Data SIM die gebruikmaakt van de data van de bijbehorende mobiele abonnementen. Met deze Data SIM kunnen klanten ook op hun laptop of tablet altijd en overal mobiel internetten. Bij elke databundel kan de klant kiezen tussen 150 minuten en 150 sms’jes of voor onbeperkt bellen en sms’en voor slechts € 1,50 meer. Hierdoor heeft de klant een ruime keuze zodat binnen een bedrijf voor iedere medewerker een passend abonnement beschikbaar is.

Belonen

Eind vorig jaar introduceerde KPN ‘combinatievoordelen’ als onderdeel van het KPN EEN MKB portfolio. Door mobiel bellen te combineren met vast bellen en internet wil KPN haar MKB-klanten belonen. Zo worden hun bundels voor mobiel verdubbeld, krijgen ze maandelijks 5 procent korting op hun vaste abonnementskosten voor vast en mobiel en krijgen ze gratis zakelijke licenties van F-Secure.

Bron: KPN