Voiceworks Partnerdag met thema Together works

De Voiceworks Partnerdag in de Rotterdamse Van Nelle fabriek stond in het teken van het thema Together Works. Game on! Kersverse CEO Terry Aurik van Voiceworks sprak over de ontwikkelingen in de Nederlandse telecom- en ICT-markt. En CEO Stijn Nijhuis van Within Reach vertelde over de voordelen van Voiceworks voor partners. Manager Product Management Theo Drenth toonde diverse nieuwe diensten uit het portfolio.

Centraal tijdens Together Works was de uitdagende maar ook geinige game waarin deelnemers aan de middag elkaar uitdaagden wie het snelste, slimste en meest innovatief was. De winnaars kregen een bon voor een escape room.

Stijn Nijhuis en Terry Aurik

Maar er was natuurlijk ook een serieuze noot. In haar plenaire kick-off sprak CEO Terry Aurik inspirerend over consolidatie en de rol van de medewerkers in de huidige organisatie en in de toekomst. Het element multichannel en ‘24/7 aan’ zijn daarin volgens haar heel belangrijk. Aurik is eind november benoemd als CEO van Voiceworks en nam het stokje over van Stijn Nijhuis die op dat moment CEO werd van moederbedrijf Within Reach. Nijhuis gaf verleden week een grondige update van de ontwikkelingen binnen Within Reach en de rol van Voiceworks en de partners.

Producten in 2019

Theo Drenth is als Manager Product Management natuurlijk de man van de productontwikkeling binnen Voiceworks. Ook hij sprak en lichtte de recente en toekomstige vernieuwingen op het portfolio toe voor alle aanwezige partners. Uiteraard trok hij parallellen met de productontwikkeling die inmiddels binnen de gehele Within Reach Holding gaande is. Voiceworks maakt deel uit van Within Reach waar onder andere Swyx, Intercity, i4IP, Xenosite en Summa Networks ook onderdeel van zijn.

Partner Awards

Dan waren en natuurlijk nog de jaarlijkse prijzen voor partners. Dit jaar waren er vier awards te verdienen:

  • Voiceworks Most Inspiring Partner Award is voor HelloC

    Partner of the year: Advitronics

  • High Growth Award: IPOne
  • Managed Communication Award: Fieber
  • Most Inspiring Partner Award: HelloC

Inspiratie

Na de inhoudelijke rondes, games en awards was het tijd voor inspiratie en hiervoor waren diverse sprekers uitgenodigd. David Savage introduceerde het begrip ‘Experience Based Sales Strategy’. Roos Dekker gaf handige tips voor het werven van goed personeel. Horst Streck ging in op het fenomeen gamification en liet zien hoe je spelelementen kunt inzetten om zakelijke doelen sneller te behalen. Na een pauze vertelde Joseph Oubelkas boeiend over zijn onterechte gevangenisstraf in Marokko en hoe hij die ervaringen gebruikt als IT-ingenieur en het bedrijfsleven. Sjors Teeuwen legde uit hoe je online zichtbaar wordt en online leads genereert. En tot slot gaf Hanneke Wessel inzicht in hoe een Virtual Assistant kan helpen bij online zichtbaarheid, klantenbinding en bedrijfsgroei. Haar motto ‘delen is groeien’ paste mooi bij het thema van de partnerdag.