Xiaomi in zee met webwinkel Volksshop

Xiaomi heeft er een nieuwe Nederlandse outlet bij. Volksshop.nl is officieel partner in Nederland van de Chinese leverancier van smartphones die tevens een flinke korting geeft op de populairste modellen.

Klanten krijgt naast de aanschaf van producten ook ondersteuning na aankoop. De site belooft een snelle levertijd en gratis retourneren. Met de samenwerking zet Xiaomi langzaam maar zeker steeds meer stappen op de Nederlandse markt. Het merk duikt in het gat dat met name Oneplus laat vallen nu dit Chinese merk zich steeds hoger in de markt positioneert. Xiaomi kiest bovendien een onorthodoxe route. Zo werkt het bedrijf samen met het moederbedrijf van Kruidvat (AS Watson) en zijn de toestellen beschikbaar via online retailers zoals Coolblue. Verder verkoopt Belsimpel de toestellen van Xiaomi.

Stern Telecom

Volksshop is een vrij onbekend en verkoopt vooralsnog alleen toestellen van Xiaomi. De webwinkel is onderdeel van distributeur Stern Telecom die, volgens diens website, ook smartphones van Motorola en Samsung distribueert.

Bron: Volksshop