Vodafone geeft meer data en korting bij nieuwe abonnementen

Vodafone introduceert deze week zijn nieuwe abonnementen. Voor nieuwe en bestaande klanten geldt daarbij een upgrade voor de abonnementen Start, Red en Red Pro voor. Klanten krijgen meer data in Red en Red Pro abonnementen en korting op Start als ze ook Ziggo-klant zijn.

“Met de nieuwe abonnementen bieden we onze klanten meer data en dat vaak voor een lagere prijs. Zeker als ze ook klant zijn bij Ziggo”, aldus directeur consumentenmarkt Marcel de Groot bij VodafoneZiggo. “Klanten kunnen ook met onze kleinere abonnementen profiteren van Non-Stop korting per maand. De versimpeling van ons assortiment maakt het voor klanten nu makkelijker om het juiste product te kiezen.”

Red Pro en Elite

De databundels van de zakelijke abonnementen Red Pro krijgen volgens de operator een upgrade. Daarnaast is het mogelijk om bij Red Pro Team meerdere Red Pro-abonnementen te combineren en de data met elkaar te delen. Klanten met een Elite-abonnement ontvangen 75GB extra bij Red Pro Team voor de groep om te delen. Dit is bovenop de eigen bundel. Daarnaast is er de gratis Microsoft Office 365-licentie, inclusief de samenwerkingstool Teams

Red

De nieuwe Red-abonnementen krijgen meer data. Voor een klant die Vodafone met Ziggo combineert, geldt een verdubbeling van de databundels, als onderdeel van de Non Stop Gratis Extra’s. Daarnaast verlagen de Red Essential en Red Together in prijs en zal Red Super verdwijnen.

Start

Bij de nieuwe abonnementen Start M, L en XL geeft Vodafone maandelijks korting als men ook Ziggo-klant is. Daarnaast is de prijs van Start XL verlaagd en verdwijnt Start S uit het assortiment.

Bron: Vodafone