Unexus lanceert Supervisor App voor smartphone

Unexus heeft verleden week diens nieuwe mobiele Supervisor App toegevoegd aan zijn platform. De app is beschikbaar voor Android en iOS en hiermee kunnen supervisors de prestaties van hun team in realtime op een smartphone bekijken.

Werknemers zitten niet altijd achter een bureau of bevinden zich niet altijd op hun werkplek. Met de nieuwe app zijn de belangrijkste parameters altijd toegankelijk voor supervisors. Unexus is leverancier van de Unexus Connect 365 cloudgebaseerde telefonieoplossing voor organisaties met Office 365 en moderne communicatiebehoeften. Het telefonieplatform is volledig geïntegreerd met Office 365, e-mail, agenda en Skype voor bedrijven.

Features

Unexus heeft de volgende features beschikbaar gemaakt op deze eerste versie van de app.

  • Informatie over eventuele routeralarmen bekijken. Oranje vraagt ​​om aandacht en rood vereist onmiddellijke actie.
  • Statistieken over het serviceniveau en oproepen van de routers voor de dag kunnen worden toegewezen. Een groene stip naast de router betekent goed serviceniveau. Bij statusniveau oranje kan aandacht kan nodig zijn. Rood betekent dat het serviceniveau onder de drempelwaarde is gezakt en dat onmiddellijke actie gewenst is.
  • Beschikbare agents worden getoond, inclusief de mogelijkheid om de status te wijzigen of ze uit te loggen door de supervisor.

De mobiele Supervisor App is beschikbaar via de Apple Store en de Playstore van Google.

Bron: Unexus