dean one breidt salesteam uit met Marco Heil

dean one breidt haar salesteam verder uit met Marco Heil die is aangesteld als Partner Manager voor de regio Midden- en Oost-Nederland. Heil heeft veel ervaring in de zakelijke telecomsector en werkte bij onder andere Overhoff Telecommunicatie en de laatste tien jaar bij Telfort Zakelijk. Heil gaat bestaande Partners ondersteunen en nieuwe Partners werven.

Marco Heil, partner manager van dean one

Dean one groeit, naar eigen zeggen, snel en heeft nu zo’n 80 medewerkers. Eerder deze maand heeft de zakelijke telecom- en internetprovider ook al Brenda Stuurman aangenomen als Finance Manager en is Ruben Marrenga gestart op de Orderdesk. Sales manager Jeroen Karel zegt continu op zoek te zijn naar gedreven nieuwe collega’s en ziet Heil als een belangrijke aanwinst. “Marco heeft veel expertise op het gebied van cloud telefonie en internet voor de zakelijke markt”, aldus Karel. “Hij kent de wensen van het resellerkanaal als geen ander en is een aanwinst is binnen ons team.”

Overgang ISDN naar VoIP

Met meer dan 600 Partners bedient dean one op dit moment zo’n 150.000 zakelijke gebruikers. Met de overgang van ISDN naar VoIP, zullen dit er volgens Heil alleen maar meer worden. Hij heeft zin om een bijdrage te gaan leveren aan de groeiambities van dean one. “dean one is een MKB-bedrijf en weet daarom als geen ander wat de MKB-markt nodig heeft en hoe je die het beste kunt bedienen”, aldus Heil. “Daarnaast zijn de lijnen kort en wordt zowel intern als naar Partners snel geschakeld. Wat mij daarnaast aanspreekt aan dean one, is de passie die zij heeft voor haar klanten en Business Partners.”

Bron: dean one