Gerben de Haan nieuwe directeur zakelijke markt Yorus, Retail Synergie en XBA

Gerben de Haan is de nieuwe directeur van het zakelijke portfolio van Yorus, Retail Synergie en XBA, maakt Yorus bekend.

Met Gerben de Haan haalt de groep een ervaren kracht binnen. Hij is werkzaam geweest bij onder andere T-Mobile, Into en Ingram Micro Activation Services. Bij het laatstgenoemde bedrijf was De Haan verantwoordelijk was voor de afdeling Connectivity van de Unified Communication & Activation services.

Gerben de Haan, directeur zakelijke markt van Yorus

Yorus, Retail Synergie en XBA zijn onderdeel van de groep waar Telecombinatie en Utility Provider ook toe behoren. De groep betreft een multichannel platform dat diensten op het gebied van telecom, vaste aansluitingen, breedband, energie en Internet of Things faciliteert. De groep heeft meer dan 600 aangesloten partners, actief op de zakelijke en consumenten markt.

Fundament

“De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in het fundament van onze zakelijke tak”, aldus algemeen directeur Herwin van der Kamp. “Zo bestaat ons portfolio inmiddels uit meer alleen uit mobiele en vaste telefonie, want hebben we onder andere diensten op het gebied van Internet of Things toegevoegd. Gerben kent die markt goed en dus heb ik er alle vertrouwen in dat we met hem de verdere groei gaan realiseren die we voor ogen hebben”, aldus Van de Kamp.

De Haan is onder de indruk van de stappen die afgelopen jaren door de groep gezet zijn. “De komende periode ligt mijn focus op het neerzetten van een overkoepelende strategie en het bijbehorende programma. Alle resellergroepen zullen hiervan profiteren”, denkt De Haan.

Bron: Yorus