dean one vernieuwt portal van GO!

dean one introduceert een uitbreiding van haar cloudtelefonie- en internetportfolio en biedt daarbij ook Hardware Financial Services, onbeperkt bellen naar Europa of zelfs de hele wereld en rechtstreeks toegang tot Broadsoft voor Broadsoft-gecertificeerde Partners.

Twee jaar geleden lanceerde dean one haar dienstverlening GO! met vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. Met GO! powered by dean one zijn Partners zelf klanteigenaar, bepalen zij zelf de prijzen en tarieven, bepalen zij hun marge, factureren zij zelf en bepalen ze, indien gewenst, zij hun eigen merk.

Dave Faber van dean one

Met de vernieuwde GO!-Portal zet dean one weer een flinke stap vooruit. Naast de uitbreiding van de diensten, is de GO!-Portal gebruiksvriendelijker geworden, denkt dean one. Zo zijn eenvoud, gemak, grip en inzicht verder doorgevoerd en hebben de Partners met de nieuwe portal beter inzicht in de behaalde resultaten, zoals het aantal gerealiseerde orders, de waarde van deze orders en het aantal aangesloten klanten.

Hardware

GO!-Ambassadeur Dave Faber meldt dat dean one vanwege het succes van de GO!-Portal heeft besloten opnieuw fors te investeren in onze wholesale portal. “We maken het voor onze Partners nu nog eenvoudiger. Daarnaast kunnen GO!-Partners hun klant nu beter van dienst zijn met spectaculaire nieuwe functionaliteiten en diensten. En met Hardware Financial Services zijn GO!-Partners nu in staat om hardware te verkopen zonder zelf vooraf te hoeven investeren. Dit is nog niet eerder gezien in het wholesale model.”

Bron: dean one