Pocos lanceert mobiele propositie

Pocos heeft nieuwe mobiele abonnementen in bundels binnen het portfolio MobileNL. Partners hebben nu volgens de aanbieder de keuze uit elf abonnementen. De abonnementen hebben een flexibele looptijd met ‘aantrekkelijke maandtarieven’, aldus een nieuwsbericht op de site van Pocos.

De mobiele abonnementen zijn volgens Pocos direct te activeren via de Partner Portal. MobileNL is gebaseerd op het mobiele netwerk van T-Mobile. Partners van Pocos mogen zelf de verkoopprijs bepalen en factureren hun klant zelf. Ze blijven in alle gevallen het aanspreekpunt voor de eindklant. Voor klanten die hun mobiele nummer willen meenemen, is nummerbehoud ook via de Partner Portal in te stellen.

SIM-kaarten

Partners die SIM-kaarten van MobileNL op voorraad hebben, kunnen de activatie van de diensten binnen enkele minuten regelen. Na activatie is de dienst direct beschikbaar. Nieuw bestelde SIM-kaarten worden dezelfde dag toegestuurd.

VAMO

De nieuwe mobiele propositie sluit aan bij de hosted telefonie oplossingen van Pocos en kan als VAMO-oplossing worden gecombineerd met Xelion, Swyx en 3CX.

Bron: Pocos