T-Mobile lanceert abonnement Go

T-Mobile heeft een nieuw abonnement met de naam Go. Hiermee hebben klanten volgens de provider meer keuzevrijheid, een helder overzicht en is Unlimited nog toegankelijker en ‘persoonlijker’.

Go biedt één overzicht van alle abonnementen en T-Mobile voegt belbundels toe zodat klanten Unlimited data kunnen combineren met Unlimited bellen of 120 minuten. Naar eigen zeggen speelt T-Mobile hiermee in op de voorkeur van consumenten die steeds minder op de traditionele manier bellen en daardoor hoofdzakelijk kiezen voor databundels.

Verslingerd

Directeur consumentenmarkt a.i Tisha van Lammeren zegt dat T-Mobile ‘op een missie’ is. “Iedere dag horen we van klanten dat ze er aan verslingerd zijn aan hun Unlimited abonnement. De vrijheid, de rust en natuurlijk de makkelijke rekeningen”, aldus Van Lammeren. “Die vrijheid en zorgeloosheid maken we met deze nieuwe abonnementen nog toegankelijker en betaalbaar; geen revolutie, maar weer een stap verder voor de klant.”

Begin 2018 lanceerde T-Mobile klantvoordeel waarbij het voordeel op Unlimited kan oplopen tot 12,50 euro per maand. Hierdoor is Unlimited toegankelijker voor huishoudens.

Bron: T-Mobile

Vorig artikelNederlanders kopen online vaker met smartphone
Volgend artikelIn memoriam Ton Kuppens
Rene Frederick heeft ruim 20 jaar ervaring in de media waarvan ruim 10 jaar als zelfstandig telecomjournalist. Voor ChannelConnect is hij sinds 2016 verantwoordelijk voor de productie van de VoIP en UC&C Dossiers. In ChannelConnect Magazine en op channelconnect.nl schrijft hij vooral over telecom, UC en zakelijke communicatiediensten. Dit voorjaar was hij voor de tweede keer gespreksleider tijdens het Telecom en VoIP Summit.