In memoriam Ton Kuppens

Het team van ChannelConnect heeft met leedwezen kennis genomen van het plotseling overlijden van Tiptel CEO Ton Kuppens. Hij was pas 59 jaar. Wij zullen ons Ton herinneren als een aimabel en zeer betrokken mens met een groot hart voor zijn bedrijf en zijn medewerkers.

In de voorbije jaren hebben we regelmatig mogen delen in zijn scherpe analyse van de telecom- en later de ICT-markt. Daarmee heeft hij niet alleen een grote bijdrage geleverd aan de groei van Tiptel, maar ook aan de kennis van de redactie. Wij zullen hem en zijn waardevolle adviezen erg missen, hij laat een grote leegte achter. In onze herinnering zal hij voortleven als een vriendelijk en beminnelijk mens.
Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Anita, hun kinderen Maarten en Evelien, de overige famiieleden en de medewerkers van Tiptel. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Tiptel b.v. zal woensdag 23 januari vanaf 14.00 uur gesloten zijn om Ton een laatste groet te kunnen brengen. Belangstellenden kunnen op donderdag 24 januari van 18.30 tot 19.15 afscheid nemen in Dela uitvaartcentrum Leijenakkers, Veerseweg 40 in Oosterhout.

Vorig artikelT-Mobile lanceert abonnement Go
Volgend artikelResellers onderwerp van gesprek op Telecom Summit
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.