Within Reach verwerft Deense telecomprovider ipnordic

Within Reach heeft de Deense leverancier van zakelijke communicatiediensten ipnordic overgenomen. Het bedrijf zegt haar Europese positie in de zakelijke telecommarkt te versterken met de overname. Participatiemaatschappij Waterland is ook betrokken bij de deal.

CEO Stijn Nijhuis van Within Reach denkt dat de jongste overname aansluit bij de buy & build strategie van het bedrijf. ipnordic behoudt

Stijn Nijhuis, CEO Within Reach

zijn naam en de medewerkers blijven werkzaam in Gråsten, Denemarken. ipnordic is opgericht in 2011 en is een gespecialiseerde full service provider die IP-telefonie, mobiele diensten, hardware en internet voor het MKB. Het bedrijf heeft zo’n 80 medewerkers.

Within Reach

Within Reach is tevens eigenaar van onder meer Voiceworks, I4IP, Summa, Intercity Technology en Xenosite en het Franse Centile Telecom Applications. Ook heeft Within Reach sinds vorig jaar juli een samenwerkingsverband met de Duitse cloud-telefonie-aanbieder Swyx. Within Reach telt ruim 500 medewerkers en is actief in 25 Europese landen, met name in Duitsland, Nederland en Frankrijk.