Belcentrale verbreedt portfolio met IT van Protagonist

Telecomprovider Belcentrale breidt zijn portfolio uit met de IT-diensten van Protagonist dat al ruim 19 jaar actief is op het gebied van hosting, domeinen en websites. Met deze diensten speelt Belcentrale naar eigen zeggen in op de wensen van klanten.

Protagonist biedt sinds 1999 meerdere soorten hosting, online backup, Office 365, Strawberry SEO en SSL-certificaten. Belcentrale is in 2006 opgericht door de eigenaren en oprichters van Protagonist die hiermee hun intrede deden op de telefoniemarkt. Door de toenemende integratie van telecom met IT-diensten, heeft de directie besloten om de portfolio van Belcentrale uit te breiden met de IT-diensten van Protagonist.

Coert Coomans, directeur Belcentrale

Samenwerking met Protagonist

Voor directeur Coert Coomans van Belcentrale is dit een logische stap. “Er worden steeds meer gekeken naar het integreren van telefonie en internet, zoals met VoIP-telefonie of CRM-systemen. Door deze samenwerking kunnen we ons nog sterker profileren als leverancier van geïntegreerde totaaloplossingen voor uw bedrijfstelefonie”, aldus Coomans. “Met de introductie van vast-mobiel integratie en nieuwe clouddiensten is de productportfolio van Belcentrale compleet en kunnen alle niet specifieke ICT-diensten op één plek worden afgenomen.”

Bron: Belcentrale