Westcon wint Avaya Distributor of the Year Award

Westcon International is uitgeroepen tot Avaya International Distributor of the Year 2018. De prestigieuze prijs is naar eigen zeggen een erkenning van Westcon’s investeringen in partnerontwikkelings. Maar ook voor de initiatieven die hebben bijgedragen aan de groei van Avaya en het versterken van de marktpositie.

De prijs is aan Westcon uitgereikt tijdens de Avaya Partner Summit in Dubai. Trevor Von Puttkammer, directeur Distribution van Avaya International is verheugd te prijs aan Westcon te mogen uitreiken. “Westcon ondersteunt Avaya-resellers in ruim 40 landen en deze prijs is een waardering voor hun inzet, wereldwijde aanwezigheid en groei in het afgelopen jaar.”

Eerbetoon

COO David Grant van Westcon International vindt de prijs een ‘eerbetoon’ aan de manier waarop Westcon en Avaya als strategische partners samenwerken. “En ook aan de investeringen van partners en de toewijding van al onze Avaya-teams. We profiteren van de open, eerlijke en transparante relatie en dit bevordert die samenwerking en het gevoel van een gezamenlijk doel en missie. Dat zorgt ervoor dat partners en klanten profiteren en groeien van werken met Avaya.”

Bron: Westcon