BNS geautoriseerd reseller multiplatform telefoons van Cisco

BNS Data Logistics is eerder deze maand officieel geautoriseerd als Cisco Direct Master Reseller. De Amerikaanse leverancier selecteerde wereldwijd slechts twaalf resellers voor deze samenwerking op het gebied van collaboration.

In een rol als Direct Master Reseller voegt BNS naar eigen zeggen technische kennis toe in de distributie en logistiek van Cisco’s multiplatform telefoons en collaborationtools. BNS is specialist met 20 jaar ervaring in op het gebied van technische fulfillment in distributie. BNS biedt ook remote beheer van de hardware via het zelf ontwikkelde warehouse management-systeem.

Platformintegratie

V.l.n.r: Patrick van Rosengarten (accountmanager BNS), Jannes de Koe (salesmanager BNS), Marco de Wolf (Business Development & Projectmanager BNS) en Niels Kemper (Business Development manager Cisco Netherlands)

Volgens Business Development manager Niels Kemper van Cisco maakt met BNS een strategische keuze voor Cisco. “Veel klanten in Nederland oriënteren zich op platformintegratie en innovatie. Met BNS kan Cisco nu integrale platformimplementatie voor de klanten van BNS bieden. Dat is waar BNS als reseller in uitblinkt.”

Marco de Wolf is als Business Development & Projectmanager bij BNS Data Logistics denkt dat BNS met de samenwerking met Cisco een unieke positie heeft in de Nederlandse markt. “Partners kunnen nu ook telefoons direct koppelen aan hun platform zonder de Cisco-certificering te doorlopen. Dat kan met ons warehouse management systeem of eenvoudig vanuit onze webwinkel. We bieden dus toestellen van hoogwaardige kwaliteit inclusief provisioning voor een zeer betaalbare prijs.”

Bron: BNS Data Logistics