Score Telecom en Utica fuseren in 2019 tot Score Utica

Utica en Score Telecom gaan vanaf 1 januari 2019 samen verder als één bedrijf onder de naam Score Utica. Met de krachtenbundeling ontstaat naar eigen zeggen een cloudserviceprovider met een volledig aanbod aan ICT-oplossingen en telecom clouddiensten.

Beide bedrijven bieden onder andere IT-security, internetverbindingen, werkplekken en servers in de cloud en cloudtelefonie. Door deze fusie heeft Score Utica vanaf volgend jaar meer dan 2.500 klanten en een jaarlijkse omzet van ruim 25 miljoen euro. Het bedrijf telt ruim 70 medewerkers in kantoren in Breukelen, Vianen, Den Bosch, Aalsmeer en Apeldoorn.

De directie van Score Utica bestaat uit CEO Richard Bronzwaer (huidig directeur Utica), CFO Nils Vermeulen (huidig directeur Score Telecom) en CCO Paul Stoffele (huidig directeur Score Telecom). Met deze fusie zet het nieuwe bedrijf volgens Utica-directeur Richard Bronzwaer in op een bredere dienstverlening. “We willen geen kosten besparen, maar juist inzetten op meer kwaliteit, security en service voor klanten. Zij merken dus straks echt het verschil en zijn verzekerd van een zorgeloze cloudoplossing op maat. Bovendien zijn we met vijf vestigingen altijd in de buurt.”

Groei

Dit jaar realiseerden zowel Utica als Score Telecom een groei van 30 procent en de verwachting is dat die groei door de fusie verder toeneemt. De focus blijft op het middensegment en de grootzakelijke markt in Nederland, aldus Score Telecom-directeur Nils Vermeulen. “Met meer dan 2.500 klanten in dit segment snappen we als geen ander de ICT-behoeften van deze bedrijven. Onze bedrijfsvoering is volledig gericht op de wensen van onze klanten en we willen 100 procent beschikbaarheid van diensten garanderen. Daarom hebben we alles zelf in huis van technisch consultant tot 24/7 support. We willen ICT en telecom makkelijk maken voor onze klanten”, aldus Vermeulen.

Score Telecom en Utica

Score Telecom is een Excellence Business Partner van KPN en is gericht op KPN ÉÉN. Daarmee integreert Score Telecom vaste en mobiele telefonie, internetverbindingen en de cloudwerkplek voor klanten in heel Nederland. Utica ontzorgt bedrijven bij het toegankelijk maken van ICT met clouddiensten zoals werkplekken en servers in de cloud en ICT-security.

Bron: Score Utica