Voiceworks benoemt Terry Aurik tot CEO

Voiceworks heeft de huidige CCO Terry Aurik per direct benoemd tot CEO van het bedrijf. Aurik neemt hiermee het stokje over van Stijn Nijhuis en Koen van Geffen, die bestuursfuncties gaan vervullen binnen de overkoepelende holding Within Reach.

Met de benoeming tot CEO ziet de uitgesproken Aurik kans om de koers van Voiceworks verder richting te geven. Voiceworks is één van Nederlands grootste aanbieders van geïntegreerde communicatieoplossingen voor de zakelijke markt en heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt.

Terry Aurik (Voiceworks)

“Inmiddels zijn we dankzij ons indirecte businessmodel met een landelijk dekkend resellerkanaal uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de zakelijke telecom en ICT-markt”, aldus Aurik. “De recente krachtenbundelingen binnen de nieuwe Within Reach Holding bieden Voiceworks kansen om die groei te versnellen en te blijven innoveren. Zo kunnen we extra waarde toevoegen aan onze partners. Ook blijven we up to speed in de snel veranderende telecommarkt en kunnen onze resellers samen met ons doorgroeien.”

Within Reach

Voiceworks bedient een groot deel van het Nederlandse MKB met zakelijke communcatieoplossingen via ruim 200 resellerpartners. Aurik is al ruim vier jaar actief bij Voiceworks en heeft volgens het bedrijf als Chief Commercial Officer een belangrijke rol gespeeld in het verbreden en verdiepen van het partnerkanaal. De benoeming van Aurik als nieuwe CEO van Voiceworks volgt op de recente investering van private equity-huis Waterland in WRG, de groep waaronder ook Voiceworks valt. Door de toetreding van Waterland is de nieuwe holding Within Reach ontstaan.

Bron: Voiceworks