NEC benoemt Futura tot Master Distributor in Nederland

NEC Enterprise Solutions heeft Futura uit Ede benoemd tot master distributor van haar MKB-oplossingen voor bedrijfscommunicatie. Futura is de nieuwe naam an Nextel en is al sinds 1999 actief als distributeur van NEC in Nederland.

Klanten zijn op 18 oktober tijdens het gehouden speciale Futura Event in Oosterbeek ingelicht over de nieuwe positionering, visie en toekomstplannen van het bedrijf. Ook NEC heeft toen bijgedragen met een blik op de toekomst en een visie op de technologische ontwikkelingen op het gebied van IT en communicatie. De naamswijziging is ingegeven door een nieuwe bedrijfspositionering en belangrijke verbreding van portfolio en expertise om naast communicatie ook een volledig aanbod IT-oplossingen aan te bieden.

Wederzijds commitment

Salesmanager Mark Haasjes van NEC Enterprise Solutions feliciteerde Futura met hun nieuwe naam en positionering en overhandigde algemeen directeur Ed de Wilde van Futura een speciale award waarbij Futura zich voortaan Master Distributor van NEC mag noemen. “Deze award en de benoeming van Futura als Master Distributor zijn een erkenning van wederzijds commitment en zakelijk succes”, aldus Haasjes.

De Wilde is trots op de status van Master Distributor van NEC. “De communicatiesystemen kenmerken zich door uitstekende functionaliteit, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prima prijs-kwaliteitsverhouding”, stelt De Wilde. “Het brede en krachtige IT-portfolio van deze wereldleider stelt ons nu in staat om ons aanbod in de markt verder te verbreden en een totaal aanbieder van ICT-oplossingen te worden. Wij verwachten in de komende tijd ons netwerk uit te breiden om aan de toenemende vraag te voldoen en invulling te geven aan onze groeiambities.”

Bron: NEC Enterprise Solutions