Eerste paal voor nieuwbouw Voiceworks

Voiceworks heeft vandaag de eerste stap gezet naar een gloednieuw pand. Onder een blauwe hemel en in de stralende zon verrichtten CEO’s Stijn Nijhuis en Koen van Geffen en medeoprichter Egbert Groot de officiële handeling van het slaan van de eerste paal onder het toeziend oog van vele genodigden, tezamen samen met Maaike Veeningen (wethouder Ruimtelijke & Economische Ontwikkeling, Onderwijs en Arbeidsmarkt van Almere) en Nina Graziosi (architect bij Graziosi Progetti Architecten) op de ouderwetse manier: met de hand. Daarna werd er vanzelfsprekend een toast uitgebracht met champagne.

In zijn inleidende toespraak ging Stijn Nijhuis even kort in op de geschiedenis van Voiceworks. Gestart in Almere op de bekende ‘zolderkamer’ door Stijn, Koen en Egbert en via diverse andere locaties steeds groter gegroeid moet eind 2019 het nieuwe pand betrokken worden. Dit wordt gebouwd op een unieke locatie aan het water. Het nieuwe adres wordt Verlengde Duinvalleiweg 102, Almere.