Tech Data Europees distributeur voor SoftApp Distribution

Tech Data heeft een pan-Europese overeenkomst bekend gemaakt met SoftApp Distribution, leverancier van geavanceerde add-on oplossingen voor geïntegreerde communicatie, om The Voice of O365 beschikbaar te maken op zijn cloudplatform, StreamOne.

Via deze nieuwe samenwerking hebben klanten van Tech Data toegang tot The Voice of O365, een gehoste service waarmee gebruikers van Office365 Business Premium, E3 en E5 Plan en hun organisaties Skype for Business Online (voorheen Lync 2010/13) kunnen gebruiken als een echt privé-telefoonnetwerk (PBX of Private Branch Exchange) in de cloud.

Denis Fouquet, Vice President, Software en Cloud Solutions, Europe, bij Tech Data: “De levering van The Voice of O365 via StreamOne stelt onze klanten in staat om de nadruk te leggen op Unified Communications, waardoor organisaties van eindgebruikers de mogelijkheid hebben om te bellen met hun bestaande Skype for Business-licentie zoals ze gewend zijn met hun huidige telefoondienst.”

“Door samen te werken met Tech Data hebben we toegang tot ons brede Europese netwerk van partners,” vult Jeroen André de la Porte, CEO van SoftApp, aan. “De toevoeging van The Voice of O365 aan het StreamOne-platform van Tech Data stelt organisaties in staat een stap dichter bij het aanbieden van Unified Communications te komen en samenwerking op een onovertroffen manier mogelijk te maken. ” SoftApp Distribution wordt gefaseerd uitgerold in heel Europa.

Meer informatie: www.techdata.nl of mail naar cloud@techdata.eu