oneCentral lanceert vast-mobiel dienst Air MX

oneCentral heeft de vast-mobiele dienst Air MX geïntroduceerd voor bedrijven die willen dat al hun medewerkers snel met de juiste persoon in contact kunnen komen. De dienst biedt volgens oneCentral een combinatie van gebruiksgemak, flexibiliteit en zichtbaarheid.

Standaard interne telefonienetwerken volstaan volgens oneCentral niet meer nu moderne werknemers ook veel meer vanuit huis en onderweg werken. De oplossing Air MX is een Vast-Mobiel-integratie waarbij mobiele telefoons kunnen worden gekoppeld als een directe vaste extensie op de telefooncentrale. Ten opzichte van andere oplossingen heeft Air MX volgens het Haarlemse bedrijf een aantal belangrijke voordelen.

Geen installatie

Air MX is vanuit het telefonienetwerk is opgebouwd en dus hoeft er, behalve de simkaart, niks geïnstalleerd te worden. De intelligentie wordt verzorgd door de combinatie van het oneCentral-platform en de PBX van de klant. Omdat de gesprekken via het GSM-netwerk lopen, is kwaliteit volgens oneCentral gewaarborgd.

onecentral Air MX vast-mobielBeveiliging en filtering

Air MX kan content op mobiele telefoons, zoals advertenties of streaming diensten, filteren wat de snelheid en veiligheid ten goede komt. Deze dienst kan worden uitgebreid met additionele beveiliging tegen virussen en malware.

Eigen PBX

Air MX kan worden gekoppeld met meerdere PBX-oplossingen van gerenommeerde merken en is dus onafhankelijk, zegt oneCentral. Het bedrijf is wereldwijd gecertificeerd door onder andere Unify. Mobiele telefoons van medewerkers zijn hiermee onderdeel van de telefooncentrale en kunnen dus gebruik maken van de features die de PBX ondersteunt.

Constante doorontwikkeling

De dienst draait geheel vanuit netwerk en dus kan oneCentral nieuwe features toevoegen die voor alle gebruikers beschikbaar zijn. Binnenkort komen beschikbaar: out-of-office schakeling, gescheiden rapportage zakelijk en privégebruik en internationale mobiele nummers op één SIM-kaart.

Flexibel contract

oneCentral biedt Air MX met flexibele contractvoorwaarden vanaf één maand die elke maand kunnen worden opgezegd.

Bron: oneCentral