Coligo van Voiceworks via Swyx ook in Duitsland

Swyx heeft voor het eerst na de fusie met de Within Reach Group en diens dochter Voiceworks tijdens een technologie-conferentie uitgebreid gesproken over de strategie en het portfolio. In Hannover kreeg Voiceworks de kans zich te presenteren en het nieuws was dat Coligo nu ook beschikbaar is in Duitsland.

De conferentie was voor alle Europese resellers en de dag was voor CEO Dr. Ralf Ebbinghaus een mooie gelegenheid om het management van de Nederlandse Within Reach Group en VoiceWorks te presenteren die deze zomer voor het eerst met Swyx fuseerden. Ook was het recent overgenomen Franse bedrijf Centile Telecom aanwezig met het product- en dienstenportfolio dat nu beschikbaar is voor Swyx-partners.

coligoColigo in Duitsland

Managing Director Christoph Wichmann van Voiceworks Duitsland introduceerde de oplossing Coligo dat nu dus ook beschikbaar is voor partners in Duitsland. De clouddienst van Voiceworks is al enige tijd beschikbaar in Nederland. Communicatieplatform Coligo stelt partners in staat om geïntegreerde communicatiediensten als platformleverancier aan te bieden en deze diensten, via de API-access, te combineren met zakelijke applicaties die bedrijven dagelijks gebruiken. De cloudoplossing is ook beschikbaar voor klanten van Centile, dat samen met Swyx ook een aantal grote klanten uit Finland, Frankrijk en Italië verwelkomde in Hannover. Daarnaast biedt Swyx nu voor het eerst eigen SIP-trunks van Voiceworks.

SwyxON

Tijdens de conferentie is ook gesproken over SwyxON, de UC-oplossing uit de eigen cloud van Swyx. Na een half jaar verkopen 130 partners nu SwyxON en zij hebben inmiddels zo’n 10.000 gebruikers aangesloten. Vice President Sales Marco Crueger is blij met de toewijding van bedrijven die al jaren met Swyx samenwerken. “We zijn ook trots op de volgende stap om samen met onze trouwe partners en met de nieuwe collega’s van Voiceworks en Centile”, aldus Crueger. “We kunnen het portfolio oplossingen die voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten nog verder uitgebreid. Dit opent de weg naar een rol als Europees kampioen UC.”

Bron: Swyx