Tele2 biedt Hosted Voice Light met vast-mobiel voor kleine bedrijven

Tele2 introduceert de propositie Hosted Voice Light voor kleine ondernemingen. De operator complementeert zo zijn vast-mobiel portfolio dat al bestond uit de diensten Vast op Mobiel voor ZZP-ers, Hosted Voice voor het MKB en Mobile Connect voor grote organisaties die hun eigen telefooncentrale willen integreren met mobiele telefonie.

Tele2 biedt bereikbaarheid voor het vaste bedrag per medewerker per maand. Klanten krijgen een vaste telefoon, onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in de EU en VS, doorverbinden, verkort kiezen, wisselgesprek en voicemail. De operator zet hiermee in op voorspelbare kosten voor bedrijven. In de meeste gevallen is de nieuwe propositie volgens Tele2 voordeliger dan de huidige kosten voor ISDN.

Integratie met mobiel

Voor medewerkers die vanaf verschillende locaties werken of veel onderweg zijn, is het ook mogelijk om mobiel te integreren in. Zij zijn dan met hun mobiele telefoon bereikbaar op een vast nummer, mobiel nummer of beide. Medewerkers kunnen dit zelf bepalen. De optie is beschikbaarheid voor iedereen en is volgens Tele2 eenvoudig in te stellen via een smartphone app.

Inclusief monteur

Bij een contract van 36 maanden hoort ook een monteur die toestellen op locatie configureert en installeert en checkt dat de onderneming daarna bereikbaar is. Tele2 biedt de diensten ook aan via haar business partners.

Bron: Tele2