Tiptel viert feestje vanwege 25-jarig bestaan

Tiptel Nederland bestaat 25 jaar en dat werd op woensdag 5 september gevierd. Achter het kantoor van Tiptel aan de Camerastraat in Almere was een gezellig plein gecreëerd met een deejay die vanuit een oude Duitse brandweerauto muziek draaide. Ook stonden er diverse foodtrucks opgesteld en was er een kleine presentatie van producten.

In een korte toespraak blikte directeur Ton Kuppens op de 25-jarige geschiedenis van Tiptel in Nederland. De terugblik gebruikte hij echter om de ontwikkeling te laten zien die het bedrijf de laatste tijd heeft doorgemaakt en hoe dit de weg heeft bepaald naar de toekomst. Een van de ontwikkelingen die Kuppens noemde, was het samen met Xelion uitrollen van activiteiten op de Belgische markt.

 Het werd voor de aanwezigen een gezellige middag en avond. De muziek stond niet te hard waardoor een normale conversatie tijdens het netwerken mogelijk was, de drankjes waren prima verzorgd en ook het eten dat vanuit de verschillende foodtrucks geserveerd werd, smaakte uitstekend. Een prima, ongedwongen jubileumfeestje.