dean onepro krijgt MKB Proof Award van Winmag Pro

dean onepro is eerder deze maand door IT-magazine WINMAG Pro onderscheiden met een MKB Proof Award. De redactie heeft de dienst volgens operator dean one uitvoerig getest. dean one mikt met haar dienst onepro heel gericht op het MKB.

In de conclusie van Winmag Pro noemt de redactie dean onepro als een ‘communicatieoplossing die past in het huidige tijdsgewricht’. dean onepro is een gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP) en is gericht op het MKB. Locaties kunnen met een directe xDSL- of glasvezelverbinding worden gekoppeld aan de telefooncentrale van dean one in een beveiligd data center. Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet wat de kwaliteit en veiligheid garandeert.

Moderne werkomgeving

Winmag Pro informeert over ict-ontwikkelingen en -oplossingen voor serieuze computergebruikers en professionals. De MKB Proof Awards worden toegekend aan producten en diensten die volgens de redactie ‘niet mogen ontbreken in een moderne mkb-werkomgeving’. Ook hebben lezers van het blad in onderzoeken aangegeven dat deze oplossingen relevant zijn voor hun onderneming.

Het blad schrijft verder over dean onepro: “We zijn tegenwoordig veel onderweg en doen steeds meer zaken op en via onze smartphones. Ook zijn we er getuige van dat de grens tussen thuis en werk steeds meer vervaagt. Herken je als ondernemer deze situatie? Dan past dean onepro gegarandeerd bij jou.”

Bron: dean one