8×8 lanceert wereldwijd UCaaS-platform

8×8, een sterk aan de weg timmerende aanbieder van cloudgebaseerde UC- en Collaboration-platform, heeft onlangs haar zakelijke X Series UCaaS platform gelanceerd.

Met dit platform hebben eindgebruikers, aldus de leverancier, in een enkele cloudgebaseerde omgeving direct toegang tot alle zakelijke communicatiediensten zoals telefonie-, video-, collaboration- en contact center-toepassingen. Deze toepassingen zijn zowel geschikt voor gebruik via vaste als mobiele devices.

X Series

De X Series-toepassing van 8×8 leunt niet op technologie van andere aanbieders en is helemaal zelf ontwikkeld. Belangrijke onderdelen van het cloudgebaseerde platform voor UC en collaboration zijn onder meer snelle mogelijkheden om binnen de team collaboration-omgeving snelle beslissingen te nemen, betere data-intelligentie om beter met klanten te communiceren en, ten slotte, analysemogelijkheden die voor eindgebruikers beter voorspellen welke acties zij moeten ondernemen om het beslissingsgedrag van hun klanten te kunnen

UCaaS aanbieder in opkomst

8×8 is een aanbieder van zakelijke UC- en collaborationdiensten die sterk in opkomst is in de categorie van andere aanbieders als RingCentral, Vonage en Masergy. Inmiddels is het bedrijf actief binnen de Verenigde Staten het Verenigd Koninkrijk en in Frankrijk. Binnen de Benelux is het bedrijf nog niet actief.

Bron: 8×8